Må bättre genom att besöka din speciella plats & ta med den hem (1 minuts läsning)

Här fortsätter svaret på frågan: Vad kan du göra när du tvingas stanna hemma länge i dessa tider?

Tidigare inlägg har handlat om hur du kan hantera negativa och oroande tankar genom att förändra ditt förhållningssätt, mer specifikt, din känsla av sammanhang och hur du kan försöka hitta nya sammanhang.

Inför den kommande helgen föreslår jag att du så snart som möjligt besöker din plats som du valt för att utveckla din känsla av sammanhang – din oas.

Vad vill du ta med dig dit?

Vad vill du göra där?

Ta gärna en bild på platsen och ta kanske med någon symbol hem såsom en fin sten så att du får med dig ditt nya sammanhang in i din vardag.

Hitta mer gratis inspiration om hur du kan bli fri med psykologi på bloggen här https://www.jennyrappblifri.se/blogg/ eller https://www.instagram.com/jennyrappblifri/ samt på den engelska bloggen https://www.jennyrapp.com/

Kurser i personlig utveckling på https://jennyrappblifri.se:

Självkänsla: Stärk din självkänsla & utveckla din inre trygghet

Stresshantering: Bli fri från stress

Utmattning: Bli fri från utmattning & få nya krafter

HSP: Följ ditt inre – Hantera känslor, tankar & behov

Personlig utveckling: Bli fri med kraftfulla insikter i psykologi

Relationer & inre styrka: Skapa livsbalans & nå din potential

#stress #trött #känslor #paus #vila #rädd #stresshantering #utbränd #acceptans #utmattning #ACT #lugn #medvetennärvaro #hälsa #livskvalitet #livsglädje #sundavanor #wwwjennyrappblifrise  #psykologi #självhjälp #måbra #wwwjennyrappcom #lycka #stolthet #självkänsla #livet #motivation #inspiration