GDPR – Integritetspolicy

iNTEGRITETSPOLICY

Denna integritets- och sekretesspolicy har sammanställts för att ge en överblick över hur information sparas och används online och beskriver principerna och rutinerna jag följer för att skydda användarnas personliga information.

Detta inkluderar att säkerställa riktigheten, konfidentialiteten och säkerheten för mina användares personliga information och att mina användare kan begära åtkomst till och korrigering av deras personliga information.

Vilken personlig information samlar jag in från de personer som besöker min blogg, webbplats eller app?

När du köper en kurs, prenumererar på e-postlistan och lämnar en kommentar på hemsidan blir du ombedd att ange ditt namn och din e-postadress.

När samlar jag in information?

Jag samlar in information från dig när du köper en kurs, prenumererar på ett nyhetsbrev eller anger information på min webbplats.

Hur använder jag din information?

Jag kan använda informationen jag samlar in från dig på följande sätt:

  • Att identifiera preferenser
  • För att skicka periodiska nyhetsbrev

Observera att genom att lämna en kommentar kommer du inte att prenumerera på e-postlistan. Informationen som du lämnar i kommentarsystemet lagras av One.com, som också uppfyller GDPR. Läs mer om deras integritetspolicy här: https://www.one.com/sv/info/privacy-policy#CUSTOMERSERVICE

Hur skyddar jag din information?

Min webbplats skannas regelbundet efter säkerhetshål och kända sårbarheter för att göra ditt besök på min webbplats så säkert som möjligt. Jag använder regelbunden skanning av skadlig programvara.

Din personliga information finns bakom säkrade nätverk och är endast tillgänglig av ägaren av jennyrappblifri.se, som är skyldig att hålla informationen konfidentiell. Dessutom är all känslig / kreditinformation du levererar krypterad via SSL-teknik (Secure Socket Layer).