Öka din självkänsla genom att konfrontera din inre kritiker (1 minuts läsning)

Öka din självkänsla genom att konfrontera din inre kritiker (1 minuts läsning)

Detta inlägg Konfrontera den inre kritikern fortsätter på temat hur du kan må bättre under denna kris. Det kan du göra genom att utveckla både din självkänsla och ditt självförtroende då dessa hänger ihop.
Förra inlägget handlade om att din fantastiska kropp är ett mirakel, faktiskt fungerar och är fin. Därför är det viktigt att även bekräfta ditt utseende.
Om du är som de flesta av dem jag dagligen möter väcker övningen att läsa upp för sig själv dina fina egenskaper och drag samt var du är stolt över olika grader av obehag.

Öka din självkänsla genom att konfrontera din inre kritiker

Detta inlägg handlar om något mycket viktigt – något som skiljer människor med psykisk hälsa från dem med perioder av psykiska ohälsa: närvaron av en sträng inre kritiker.

För att stärka sin självkänsla är det mycket viktigt att vara mycket noga med hur man pratar med sig själv och beskriver sig själv. Ofta är vi inte medvetna om detta.

Pröva detta:

Läs än en gång din lista över sina fina egenskaper, drag och vad du är stolt över. Om du hör en negativ röst, skriv ordagrant ner vad du hör dig säga till dig själv.

Se även gratisbloggen eller kursen Stärk din självkänsla och utveckla din inre trygghet på https://jennyrappblifri.se

Mer information

Har du frågor du önskar svar på kan du skriva dem i kommentarsfältet eller maila mig på jennyrapp@jennyrapp.com

Hitta mer gratis inspiration om hur du kan bli fri med psykologi på bloggen här https://www.jennyrappblifri.se/blogg/ eller https://www.instagram.com/jennyrappblifri/ samt på den engelska bloggen https://www.jennyrapp.com/

Kurser i personlig utveckling på https://jennyrappblifri.se:

Självkänsla: Stärk din självkänsla & utveckla din inre trygghet

Stresshantering: Bli fri från stress

Utmattning: Bli fri från utmattning & få nya krafter

HSP: Följ ditt inre – Hantera känslor, tankar & behov

Personlig utveckling: Bli fri med kraftfulla insikter i psykologi

Relationer & inre styrka: Skapa livsbalans & nå din potential

Öka din självkänsla genom att konfrontera din inre kritiker

#stress #stolt #känslor #paus #vila  #stresshantering #utbränd #acceptans #utmattning #ACT #lugn #medvetennärvaro #hälsa #livskvalitet #livsglädje #sundavanor #wwwjennyrappblifrise  #psykologi #självhjälp #måbra #självförtroende #lycka #harmoni #självkänsla #livet #motivation #inspiration