Öka din självkänsla genom att bekräfta dig själv under dagen (1 minuts läsning)

Öka din självkänsla genom att bekräfta dig själv under dagen (1 minuts läsning)

Detta inlägg Information & kurser i att få bättre självkänsla, personlig utveckling & stresshantering. fortsätter med hur du kan må bättre under denna kris. Det kan du göra genom att utveckla både din självkänsla och ditt självförtroende då dessa hänger ihop.
Det senaste inlägget har handlat om hur du kan stärka din självkänsla redan idag genom att vara medveten om dina fina egenskaper och vad du är stolt över.

Detta kan du göra i 3 steg. Detta inlägg handlar om det andra steget: att även under dagen påminna dig om dina fina egenskaper och vad du är stolt över.

Öka din självkänsla genom att bekräfta dig själv under dagen

Det är mycket viktigt att du förankrar dina fina egenskaper i dig. Att du även under dagen påminner dig om dina fina egenskaper och vad du är stolt över.

Pröva detta:

Var under dagen uppmärksam när du talar onödigt hårt till dig själv och rätta tonen: ”Om jag skulle formulera mig snällare och mer respektfullt mot mig själv skulle jag istället säga: Det gjorde du bra. Tänk nästa gång på att…” Var även noga med att stolt koppla saker som går bra under dagen till dina fina egenskaper. ”så härligt att jag än en gång visar att jag är X” Ytterligare ett fint tecken på att jag är Y”

Mer om hur du kan stärka din självkänsla i nästa inlägg.

Se även gratisbloggen eller kursen Stärk din självkänsla och utveckla din inre trygghet på https://jennyrappblifri.se

Mer information

Har du frågor du önskar svar på kan du skriva dem i kommentarsfältet eller maila mig på jennyrapp@jennyrapp.com

Hitta mer gratis inspiration om hur du kan bli fri med psykologi på bloggen här https://www.jennyrappblifri.se/blogg/ eller https://www.instagram.com/jennyrappblifri/ samt på den engelska bloggen https://www.jennyrapp.com/

Kurser i personlig utveckling på https://jennyrappblifri.se:

Självkänsla: Stärk din självkänsla & utveckla din inre trygghet

Stresshantering: Bli fri från stress

Utmattning: Bli fri från utmattning & få nya krafter

HSP: Följ ditt inre – Hantera känslor, tankar & behov

Personlig utveckling: Bli fri med kraftfulla insikter i psykologi

Relationer & inre styrka: Skapa livsbalans & nå din potential

Öka din självkänsla genom att bekräfta dig själv under dagen

#stress #stolt #känslor #paus #vila  #stresshantering #utbränd #acceptans #utmattning #ACT #lugn #medvetennärvaro #hälsa #livskvalitet #livsglädje #sundavanor #wwwjennyrappblifrise  #psykologi #självhjälp #måbra #självförtroende #lycka #harmoni #självkänsla #livet #motivation #inspiration