Må bättre genom att utveckla dig själv (1 minuts läsning)

Må bättre genom att utveckla dig själv (1 minuts läsning)

Detta inlägg handlar om hur du kan må bättre genom att utveckla dig själv. De senaste inläggen har handlat om förslag på hur du kan öka din känsla av sammanhang. Genom dessa sätt kan du på kort tid förändra din upplevda situation och ditt välmående även i en kris som denna.

En annan viktig del för att må bättre är att utveckla sig själv. Kriser som denna ger möjligheter att omvärdera och utveckla många delar av sitt liv. Jag kommer nu börja med inspiration till hur du kan öka din självkänsla och din självförmåga, mer om dessa begrepp i kommande inlägg.

Den viktiga frågan om ditt behov av att utveckla dig själv:

I vilken grad tycker du om/värderar du dig själv?

Om du skattar ditt värde under 8 på skala 1 = nästan obefintligt värde till 10 = har lika högt värde som andra, kan både ditt mående och livskvalitet öka genom att arbeta på att förbättra din självkänsla.

Mer information

Har du frågor du önskar svar på kan du skriva dem i kommentarsfältet eller maila mig på jennyrapp@jennyrapp.com

Hitta mer gratis inspiration om hur du kan bli fri med psykologi på bloggen här https://www.jennyrappblifri.se/blogg/ eller https://www.instagram.com/jennyrappblifri/ samt på den engelska bloggen https://www.jennyrapp.com/

Kurser i personlig utveckling på https://jennyrappblifri.se:

Självkänsla: Stärk din självkänsla & utveckla din inre trygghet

Stresshantering: Bli fri från stress

Utmattning: Bli fri från utmattning & få nya krafter

HSP: Följ ditt inre – Hantera känslor, tankar & behov

Personlig utveckling: Bli fri med kraftfulla insikter i psykologi

Relationer & inre styrka: Skapa livsbalans & nå din potential

 

#stress #trött #känslor #paus #vila #rädd #stresshantering #utbränd #acceptans #utmattning #ACT #lugn #medvetennärvaro #hälsa #livskvalitet #livsglädje #sundavanor #wwwjennyrappblifrise  #psykologi #självhjälp #måbra #wwwjennyrappcom #lycka #stolthet #självkänsla #livet #motivation #inspiration