Må bättre genom att fördjupa förståelsen (1 minuts läsning)

Må bättre genom att fördjupa förståelsen (1 minuts läsning)

Här kommer förslag på hur du kan förbättra din känsla av sammanhang.nDet viktiga är att främst öka din upplevelse av tillvaron som förståelig, hanterbar och meningsfull. Detta är särskilt effektfullt för att minska de negativa effekterna på hälsan av stress och kriser som denna. Forskning har visat att du kan stärka din känsla av sammanhang genom att arbeta med invanda attityder och kommunikationsmönster.

Pröva detta:

Försök att den kommande veckan vara mer förstående genom att ställa fördjupande frågor och när det går förmedla dina synpunkter som frågor.

Se om du kan ställa ytterligare en mer fördjupande fråga till varje person du möter den kommande veckan som du inte hade ställt annars.

Mer information

Har du frågor du önskar svar på kan du skriva dem i kommentarsfältet eller maila mig på jennyrapp@jennyrapp.com

Hitta mer gratis inspiration om hur du kan bli fri med psykologi på bloggen här https://www.jennyrappblifri.se/blogg/ eller https://www.instagram.com/jennyrappblifri/ samt på den engelska bloggen https://www.jennyrapp.com/

Kurser i personlig utveckling på https://jennyrappblifri.se:

Självkänsla: Stärk din självkänsla & utveckla din inre trygghet

Stresshantering: Bli fri från stress

Utmattning: Bli fri från utmattning & få nya krafter

HSP: Följ ditt inre – Hantera känslor, tankar & behov

Personlig utveckling: Bli fri med kraftfulla insikter i psykologi

Relationer & inre styrka: Skapa livsbalans & nå din potential

#stress #trött #känslor #paus #vila #rädd #stresshantering #utbränd #acceptans #utmattning #ACT #lugn #medvetennärvaro #hälsa #livskvalitet #livsglädje #sundavanor #wwwjennyrappblifrise  #psykologi #självhjälp #måbra #wwwjennyrappcom #lycka #stolthet #självkänsla #livet #motivation #inspiration