Hitta Din Insiktskompass & Nå Din Potential

Current Status
Not Enrolled
Price
199 kronor
Get Started

Du är ännu inte inskriven i denna kurs. Ordinarie självkostnadspris för denna kurs är 199 kronor inklusive moms

Kursbeskrivning

Denna kurs handlar om hur du hittar dina värderingar och dina viktiga mål med hänsyn till var du befinner dig idag och i samklang med din omgivning.

Kursen är uppdelad i 15 lektioner indelade som en 15-veckorskurs där du varje vecka får tillgång till nytt material och övningar. Detta upplägg liknar på så vis det upplägg jag har med de klienter jag träffar som söker hjälp med att förbättra sin självkännedom ocvh hitta ny mening i livet. Kursen motsvarar en vanlig kursbok i omfattning och är textbaserad med illustrationer, övningar, övningsblad och tester med syftet att skapa verklig förändring i ditt liv.

Självkännedom och finna äkta mening i livet är förmågor som kan tränas upp. Denna kurs handlar om hur du kan börja redan idag och snabbt märka framsteg.

Nyckelområden som täcks är:

  • Hur man kan stärka sin självkännedom
  • Identifiera meningsfulla värderingar, mål och hitta sin värderade riktining
  • Vad känslor är och deras koppling till vår självkännedom och hur vi kan använda dem som våra guider
  • Hur våra tankar påverkar oss och vad vi kan gör åt det
  • Hur man utvecklar och stärker ömsesidigt stöttande relationer

Kursen tar även upp angränsande områden som att förstå din utvecklingsbana, hitta meningsfullhet samt selektivt utveckla relationer. Denna kurs vänder sig även till dig som vill förbättra din förmåga att stå upp för dig själv, bli bättre på att sätta gränser, säga nej och ta plats i ömsesidiga relationer.