Följ Din Inre Röst – Hantera Känslor, Behov & Tankar

Current Status
Not Enrolled
Price
199 kronor
Get Started

Du är ännu inte inskriven i denna kurs. Ordinarie självkostnadspris för denna kurs är 199 kronor inklusive moms

Kursbeskrivning

Denna kurs handlar om hur du långsiktigt skapar en starkare inre kärna och förståelse för dina känslor, behov & tankar för att leva ett liv utifrån egna val och med inre tillfredsställelse.

Kursen är uppdelad i 15 lektioner indelade som en 15-veckorskurs där du varje vecka får tillgång till nytt material och övningar. Detta upplägg liknar på så vis det upplägg jag har med de klienter jag träffar som söker hjälp med att förbättra sin självkännedom. Kursen motsvarar en vanlig kursbok i omfattning och är textbaserad med illustrationer, övningar, övningsblad och tester med syftet att skapa verklig förändring i ditt liv.

Självkännedom är en förmåga som kan tränas upp. Denna kurs handlar om hur du kan börja redan idag och snabbt märka framsteg.

Nyckelområden som täcks är:

  • Om självkänsla och dess komponenter
  • Hur man kan stärka sin självkännedom och självkänsla
  • Vad känslor är och deras koppling till vår självkännedom, självkänsla och hur vi värderar oss själva
  • Hur våra tankar påverkar oss och vad vi kan gör åt det
  • Hur man tar plats i relationer med effektiv och stöttande kommunikation
  • Rutiner för att framtidssäkra sin självkännedom

Kursen tar även upp angänsande områden som att fårstå sin utvecklingsbana, hitta sina värderingar mål samt utveckla sunda relationer.

Denna kurs vänder sig till dig som vill stärka din självkännedom, självkänsla, bli bättre på att sätta gränser, säga nej och ta plats i ömsesidiga relationer.